Home > Packaging Boxes >

Recyclable Cardboard Cylinder Paper Gift Boxes Handmade

Categories Cardboard Gift Boxes
Place of Origin: Shenzhen China
Brand Name: SC
Certification: ISO, CE, Rohs, UL
Model Number: SC00031
MOQ: 1000PSC,accept sample order
Price: Negotiable
Packaging Details: 200pcs per carton,accept customer’s require
Delivery Time: 7-15working days
Payment Terms: TT / Western Union / Paypal / L/C
Supply Ability: 1000000 per month
  • Product Details
  • Company Profile

Recyclable Cardboard Cylinder Paper Gift Boxes Handmade

Recyclable Cardboard Cylinder Paper Gift Boxes Handmade

Quick Details:
Material: Paper, Art coated paper with cardboard
Paper Type: Cardboard
Industrial Use: Gift & Craft
Use: Gift Packing box
Feature: Recyclable
Printing Handling: Embossing,Glossy Lamination,Matt Lamination,Stamping,UV Coating,Varnishing
Custom Order: Accept Place of Origin: Guangdong China (Mainland) Brand Name: SC
Model Number: SC00031
Surface: Matte /Shiny
Dimension: customized
Art Work: Handmade and Machine made
Color Printing: Full color/CMYK Offset
Environment: Friendly
Usage: Packing,Promotional
ECO: Yes
Certificate: SGS
Export Area: America,Europe,Asia


Packaging & Delivery:
Packaging Detail: Polybags and standard export carton.According to clients' requirement.
Delivery Detail: 7-10days


Specifications:
Paper Gift Box:
1.Material:Art paper/C1S/ Cardboard
2.Logo:Customized design
3.Color:Full color/CMYK Offset

Wedding gift box
Descriptions:

Material

Cardboard,kraft paper,paperboard,art paper

Size&shape

Any customized design ,logo,shape

Surface handling

matte/glossy lamination,spot/silver/gold stamping,UV coating,varnishing,embossing,dispersion coating,etc.

Use

gift box

Delivery time

7-10days for sample,15-30days for mass goods

Payment

T/T,L/C,Paypal ,Western Union

MOQ

1000pcs

Main products

Paper boxes,paper bags,display box,garment hang tags,care labels,stickers,brochures,paper cards,posters ,etc.


Maybe you have questions like below before place order:
1.Could i print our own LOGO on the boxes ?
Answer 1 : Yes, of course ,any customized size,logo, shape,color ,every request is welcomed

2.What materials would you use to do the box ?
Answer 2 : we mainly make paper printing products, how to choose the cardboard is based on your needs, we have thick cardboard,white /black/grey cardboard,kraft paper,corrugated board,special paperboard , etc .

3.What surface finishing could you do?
Answer 3 : we are able to make it be gloss or matte lamination or varnishing ,silver or gold or other stamping , embossing, UV,etc effects .

4. How many is the Minimum Order Quantity ?
Answer 4: our Moq is 1000pcs per design,but if you only need hundreds,no problem,just the price is the same with 1000pcs .

5.Can i make a sample before place bulk order ?
Answer 5 : yes, that's fine to make sample first, sample cost is based on the artwork . sample time is 5-10days. bulk production time is : 7-20days,according to the exact quantity and artwork.

6.What shipping way could you provide ?
Answer 6: For large quantity,usually ship via SEA, if you have forwarder,we just need to deliver the goods to the seaport , if you have no ,we could offer C&F or CIF or DDP or DDP price ,take care of the whole process .
For small quantity,we suggest ship via Express, Like DHL,UPS,FEDEX, you are free to provide us freight collect account or we arrange shipping for you .we have trust and good service express agents who offer us good price and stable good service to make sure safe delivery .

7.How to place an order ?
Answer 7 :after all details confirmed, we send you Invoice or contract for order approval .

8.What's your payment method ?
Answer 8 : you are free to choose the payment methods according to amount,T/T,Western union ,Pay pal ,L/C at sight (large order)

9.What kind of files do you accept for printing ?
Answer 9 :High quality / clearly PDF/AI/Photoshop/CDR format file are welcome for printing ,if you have no artwork design file, our designer could help you design or provide you blank die cutting lines for you to add the text .
Main products:
1) Printed paper boxes : products packaging box,tissue box,display box,promitional box,cosmetic box,gift box,retailer box,almost supplied for all Industries,etc. EXCEPT FOOD BOX
2) Printed paper cards: Products packaging card, blister card,gift card,business card,backing card,Header card,packing card,color card,jewelry card,hanging retailer card,etc.
3) Printed paper hangtag : Swing tag, hangtag,garment tag,jeans tag,shoes tag,bag tag,hat tag,jewelry tag,price tag,gift tag,etc.
4) Printings service: instructions manuals book,leaflets,catalogues,flyers,brochures,etc.
5) Labels and stickers: washing label,care label,woven label,cloth label,Self-adhesive sticker,packing sticker,etcs
6) Printed paper bags: shopping bag, promotional bag,gift bag,etc
Order Procedures:
Inquiry( price,quantity,artwork,specs)
Send us art work file(High quality AI,PDF,Photoshop,CDR file) or we design for customers
Pay deposit or full payment
Make sample,if no need then make bulk directly
Make Bulk
Quality control
Arrange delivery
Tracking until customers receive goods
Keep in touch








































































Quality Recyclable Cardboard Cylinder Paper Gift Boxes Handmade  for sale
Send your message to this supplier
 
From:
To: Shenzhen SC Packaging Manufacture Co., Ltd.
Subject:
Message:
Characters Remaining: (0/3000)
 
Inquiry Cart 0
  • Haven't found right suppliers
  • Our buyer assistants can help you find the most suitable, 100% reliable suppliers from China.
  • And this service is free of charge.
  • we have buyer assistants who speak English, French, Spanish......and we are ready to help you anytime!
  • Submit Buying Request
    Contact Us Quickly